8 metode de a-ti petrece timpul liber in zona Corbeanca

Cei care locuiesc în ansamblurile rezidenţiale de case noi Good Residence, din zona Corbeanca, sunt într-adevăr norocoşi: au la îndemână o mulţime de metode prin care-şi pot petrece timpul liber! Noi îţi prezentăm 8 dintre cele mai interesante “atracţii” din zona Corbeanca, care sperăm să te convingă de avantajele pe care le-ai avea dacă ai locui aici. 

1. Plimbari

Eşti un amator al plimbărilor pe jos sau cu bicicleta? Ei bine, îţi vei putea satisface foarte uşor aceste hobby-uri dacă locuieşti în zona Corbeanca! În apropiere de Corbeanca se află pădurea cu acelaşi nume, Pădurea Săftica şi Pădurea Paşcani, locuri foarte bune unde te poţi bucura de aer curat şi unde îţi poţi încarca bateriile. Îţi reamintim că până aici se întindeau faimoşii Codrii Vlăsiei (aviz amatorilor nostalgici).

2. Pescuit

Pentru cei împătimiţi de pescuit, zona de nord a Bucureştiului (şi în special localităţile din apropiere de Corbeanca) reprezintă un paradis. Balta Laguna Verde (de pe malul lacului Baloteşti-Fieni), balta Valea Vlăsiei sau complexul Pescarium (aflat pe malul Lacului Corbeanca) sunt câteva dintre locurile în care poţi lenevi în dimineţile calde de vară, bucurându-te de razele soarelui şi uitând de grijile cotidianului.

3. Parcul Edenland

Foarte aproape de ansamblurile rezidenţiale de case noi din zona Corbeanca, Good Residence, a fost deschis Edenland Parc Aventura, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de distracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. De ce spunem asta? Păi unde aţi mai văzut în România căsuţe în copac, complet utilate? Şi dacă va mai spunem că va puteţi şi caza în ele cum veți reacționa?

Surprizele care-i aşteaptă pe vizitatorii din Edenland Parc Aventura sunt mai numeroase de atât. Copiii se pot distra încercând unul dintre traseele special concepute pentru ei, iar adulţii se pot delecta la o partidă de paintball sau la tir cu arcul. În interiorul parcului se organizează chiar şi petreceri pentru cei mici, dar şi petreceri corporate. Ce mai aştepţi?

4. Băneasa Shopping City

La doar câţiva kilometri de locuinţa ta din ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca, găseşti tot ce ai nevoie în Băneasa Shopping City. Aici te aşteaptă o mulţime de magazine de renume, evenimente speciale, restaurante pentru toate gusturile şi săli de cinema, unde poţi viziona filmele preferate.

5. Excursii si ski la munte

Drumul Naţional 1 sau Autostrada Bucureşti-Ploieşti sunt la o aruncătură de băț de ansamblurile rezidenţiale Good Residence. Aşadar, oricând vrei să faci o excursie la munte, alături de cei dragi, uită de grijile că trebuie să te trezeşti dis-de-dimineaţă... Cât ai clipi poţi fi deja pe pârtie...

6. Water Park Otopeni

Cu o capacitate de 4.000 de locuri, Water Park-ul din Otopeni este unul dintre cele mai mari din ţară şi reprezintă un punct de atracţie din nordul Bucureştiului şi, implicit, şi din zona Corbeanca.

7. Restaurantul Laguna Verde

Restaurantul Laguna Verde se află pe malul lacului Baloteşti-Fieni, în zona Corbeanca, din nordul Bucureştiului. Aici poţi savura o mulţime de bunătăţi cu specific pescăresc, de la borșuri, supe, saramură şi până la fructe de mare. Ce face ca această locaţie să fie una specială? Preparatele sunt gătite din peştii pescuiţi pe loc, chiar din lac! Aşadar, dacă vrei să petreci o seară relaxantă, în apropiere de locuinţa ta din Corbeanca, restaurantul Laguna Verde este o opţiune excelenţă. Încearcă doar şi cu siguranţă că vei fi încântat! Serviciile sunt de 5 stele, locaţia este sublimă şi mulţumirea ta... garantată!

8. Grătar cu prietenii

Ce poate fi mai relaxant decât un grătar cu prietenii, chiar în propria ta curte? Casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, au gradini spaţioase, aşa că poţi oricând sa iti inviti toti prietenii!