Ansamblurile din zona Corbeanca, Good Residence, iti ofera transport pana la Baneasa

De la 1 aprilie îţi oferim transport chiar din faţa ansamblurilor rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, până la Băneasa Shopping City! Acum e mai simplu ca oricând să ajungi la serviciu chiar şi fără maşină personală! 

Începând cu 1 aprilie, daca locuiești în ansamblurile Good Residence ai la dispoziție un mijloc de transport care face legătura cu Băneasa Shopping City! Programul a fost stabilit prin vot democratic, în comunitatea Good Residence de pe Facebook. Bineînţeles, participanţii au fost chiar locatarii complexurilor din zona Corbeanca.

Programul de plecări-sosiri Good Residence - Băneasa Shopping City

Primul microbuz care face legătura dintre ansamblurile din zona Corbeanca şi mall-ul Băneasa pleacă la ora 7 dimineaţa din complexul Good Afternoon Residence, respectiv la 7:15 din Good Morning Residence şi ajunge la 7:45 la destinaţie. Prima cursa de întoarcere este la ora 8.

Următorul minibus pornește din complexurile din zona Corbeanca la prânz, la orele 13, respectiv 13:15 şi ajunge la Băneasa Shopping City la 13:45. Returul este programat pentru ora 14.

Ultimul mijloc de transport care circulă pe traseul Good Residence-Băneasa Shopping City pleacă din ansambluri la 18, respectiv 18:15 şi ajunge la 18:45. Ultima cursă de întoarcere este la 19. 

Cea mai nouă facilitate din ansamblurile din zona Corbeanca, Good Residence, transportul gratuit, se alatură grădiniței care va fi inaugurată la toamnă. Află mai multe amănunte de aici.