Argumente pentru care ansamblurile Good Residence vand cel mai mult din Corbeanca

Vânzările din ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca, sunt, cu fiecare an care trece, tot mai bune. Spre exemplu, în 2014, peste 80 de case din Good Residence şi-au găsit un proprietar. Fără îndoială că cele 2 complexuri din Nordul Bucureştiului sunt cele mai de succes cartiere rezidenţiale din Corbeanca pentru că:

1. Preţurile sunt cele mai accesibile şi ofertele printre cele mai variate

Cele mai ieftine case din ansamblurile Good Residence au preţuri începând cu 74.900 euro (TVA inclus). Vorbim despre locuinţe de 4 camere, de 100 metri pătraţi utili şi cu terenuri de 300 metri pătraţi. Clienţii au apreciat dintotdeauna preţul ca principal criteriu luat în calcul la cumpărarea unei locuinţe, iar ofertele din Good Residence, Corbeanca, atrag fără doar şi poate atenţia.

De asemenea, oferta de case din Good Residence este foarte variată. Avem la vânzare atât case pe pământ, fără etaj, cât şi case cu etaj, cu terenuri generoase, chiar și de peste 700 metri pătrați.

2. Legăturile cu DN1 şi Şoseaua Pipera-Tunari

Am repetat acest lucru şi vom continua să-l repetăm: transportul este crucial când discutăm de complexuri rezidenţiale. Oamenii trebuie să aibă la dispoziţie legături rapide cu celelalte zone ale oraşului sau localităţii, iar complexurile din zona Corbeanca, Good Residence, respectă acest criteriu. Şoseaua Pipera-Tunari, care uneşte zona de afaceri din Nordul Capitalei cu localităţile din apropiere, este la doar câteva minute de unul dintre complexurile Good Residence, iar Drumul Naţional 1, cea mai importantă arteră rutieră din ţară, se află în proximitatea celuilalt ansamblu Good Residence.