Au mai ramas la vanzare doar 6 case Vega!

Din totalul celor 24 de case Vega construite în ansamblurile rezidenţiale Good Residence au mai rămas doar 6 nevândute! 

Modelul de case Vega, din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, are 4 camere şi 3 băi. Locuinţele au o suprafaţă construită generoasă (150 mp) şi se vând la un preţ atractiv: doar 84.900 de euro (TVA inclus)! Toate casele se predau la cheie şi nu necesită nicio taxa de administrare individuală.

Cine sunt cei mai activi cumpărători ai caselor Vega

“Tinerii care lucrează în domeniul IT sunt printre cei mai activi cumpărători ai caselor Vega şi, în general, ai locuinţelor din Good Residence. De ce? Complexul se află în apropiere de unul dintre cele mai importante centre de business din Bucureşti, zona Pipera, unde lucrează o mare parte din specialiştii în IT de la noi.” ne-a spus Robert Sîrbu, unul dintre artizanii succesului de care se bucură ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence.

Casele din Good Residence sunt antiseisemice!

Prin ce ies în evidenţă locuinţele din complexurile rezidenţiale Good Residence şi implicit şi casele model Vega? Cel mai important aspect este că locuinţele de aici sunt antiseismice, putând rezistă şi la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Asta se datorează sistemului constructiv în cadre de beton, care te asigură că, în cazul în care orice zid este dărâmat, structura de rezistenţă nu va ceda la cutremure.

Casele din Good Residence sunt izolate la exterior cu polistiren, iar la interior cu celuloză. Zidăria interioară a acestora se face din cărămidă, peste care este aplicată vopsea lavabilă, glet şi tencuială.

Supermarket, minimarket şi restaurant, noile facilităţi de care se vor bucura locatarii ansamblurilor de case noi, Good Residence!

Pentru anul care urmează, dezvoltatorii complexurilor rezidenţiale de succes, Good Residence, au pregătit cateva surprize locatarilor. Este vorba despre inaugurările unui restaurant, programat pentru toamna lui 2014, a unui supermarket si a unui minimarket,

Tot la anul, în Good Residence se vor mai construi încă 60 de case noi, numărul acestora extinzându-se astfel până la 180.