Casa Maia, cel mai nou model de case din zona Corbeanca - Balotesti

Începând cu luna februarie, casa Maia va fi cel mai nou model de casă din zona Corbeanca – Balotești.

Good Residence, cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale de case noi din zona Corbeanca – Balotești, lansează casa Maia.

Toate detaliile legate de noul model de case Maia, le-am aflat de la Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence și expert imobiliar al agenției Private Broker.

"Noile case Maia vor fi gata la jumătatea anului 2014. Vom construi 50 case Maia, pe care suntem siguri că le vom vinde până la sfârşitul anului. Deja avem 3 case rezervate deși casa Maia nu este finalizată încă. Interesul este foarte ridicat. Casele Maia beneficiază de curţi foarte mari, între 400 şi 620 de mp, au o suprafaţă utilă generoasă, de 110 mp utili, 4 camere şi 2 băi. 

În ultimii 3 ani de zile întâmpinăm așteptările clienților noștri prin modelele de case lansate, calitatea construcției și garanțiile post-vânzare oferite.

Casa Maia este o casă desfășurată pe un nivel. Good Residence este trend-setterul pentru segmentul de case din proximitatea Bucureștiului. Am reinventat casele desfășurate pe un singur nivel și nu numai. Și cel mai important: am câștigat încrederea familiilor care achiziționează locuințe de la un dezvoltator imobiliar. Am demonstrat că există și dezvoltatori imobiliari serioși.

Preţul de vânzare pentru casa Maia este unul atractiv: 99.900 de euro (TVA inclus).”

Alte avantaje ale caselor Maia

Robert Sîrbu ne-a detaliat alte motive pentru care noile locuinţe din ansamblurile de case noi Corbeanca - Balotești, Good Residence, ies în evidenţă faţă de oferta celorlalte complexuri de case din proximitatea Bucureștiului.

1. Ca toate locuinţele din ansamblurile rezidenţiale de case noi Good Residence, din zona Corbeanca - Balotești, și casele Maia vor fi proiectate după un sistem constructiv (din cadre de beton) care este garantat să reziste la cutremure de până la 8,2 grade pe scara Richter. Cu alte cuvinte, viitorii proprietari nu vor avea de ce să-şi facă griji în caz de cutremure.

2. Vă veţi putea bucura de aerul curat al vieţii la curte, aflându-vă totuşi la o distanţă de doar câţiva kilometri de Bucureşti. Curţile spaţioase, de până la 620 de mp, permit chiar şi construirea unor piscine sau a altor construcții utile pentru depozitare sau pentru petrecerea timpului liber şi pentru relaxare. În plus, casa Maia este compartimentată ideal.

3. Proprietarii caselor Maia vor avea disponibile mai multe facilităţi în cadrul ansamblurilor rezidenţiale Good Residence din zona Corbeanca - Balotești, printre care o cafenea, o grădiniţă, un supermarket şi un parc. La acestea putem adaugă şi accesul securizat în complexuri, dar şi transportul oferit de Good Residence până in București (zona Ikea).

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence se află în apropierea a două artere rutiere foarte importante, DN 1 şi Şoseaua Pipera-Tunari.

4. Locuinţele Maia, din ansamblurile de case noi zona Corbeanca - Balotești, Good Residence, vor beneficia de dotări şi finisaje la cele mai înalte standarde: gresie şi faianţă marca Negev, parchet Egger, uşi Bella Casa din Polonia, ferestre cu tâmplărie PVC (5 camere), geamuri termopan Low-E 4 Seasons, centrale termice Immergas, instalaţii termice din PPR şi instalaţii electrice din cupru. De asemenea, casele vor fi racordate la toate utilitățile.