Case Corbeanca – Ansamblurile rezidentiale Good Residence se maresc din 2014

De anul viitor, ansamblurile rezidenţiale Good Residence se măresc. Astfel, pe lângă cele 120 de case noi deja construite, se vor mai realiza încă 60. Numărul total de case din complex va fi de 180. 

Deci, dacă-ţi doreşti să te muţi în zona de nord a Bucureştiului, în case Corbeanca, în ansambluri rezidenţiale moderne, cu toate facilităţile şi dotările pe care ţi le-ai putea dori, cea mai bună alegere pentru tine este Good Residence.

Dotări şi caracteristici case Corbeanca – Good Residence

Casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence îţi oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a trăi o viaţă liniştită, într-o locuinţă de calitate.

Pe lângă faptul că sunt antiseismice, putând rezista şi la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter, aceste case Corbeanca dispun de o mulţime de finisaje şi dotări: gresie şi faianţă Negev, parchet de mare calitate, Egger, uşi din Polonia, Bella Casă, ferestre cu tâmplărie PVC Veka, geam termopan Low-E 4 seasons şi centrală termică individuală, Immergas.

Toate locuinţele se predau racordate la utilităţi (curent, gaz şi electricitate). De altfel, pentru toate aceste case Corbeanca există reţea proprie de apă şi canalizare, cu ajutorul fosei septice ecologice.

Noi facilităţi pentru case Corbeanca – ansamblurile rezidenţiale Good Residence

Tot pentru anul 2014, dezvoltatorii ansamblulurilor rezidenţiale de succes, Good Residence, au anunţat construcţiile unui minimarket şi a unui supermarket, astfel încât locatarii din să aibă la dispoziţie toate cele necesare vieţii de zi cu zi.

Despre complexurile rezidenţiale Good Residence

Din anul 2011, în complexurile rezidenţiale Good Residence s-au construit peste 250 de case noi, o mare parte dintre acestea fiind deja vândute. Preţurile accesibile, zona deosebite în care sunt amplasate aceste locuinţe, dar şi calitatea dotărilor şi a finisajelor oferite sunt marile avantaje ale caselor.