Case Corbeanca – cartierul Maia se extinde vazand cu ochii

Case Corbeanca – cartierul Maia se extinde vazand cu ochii

Dacă vrei să-ţi cumperi case în Corbeanca la un excelent raport calitate-preţ, modelul de locuinţe Maia este o soluţie excelentă. Cartierul Maia, din ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, este în extindere.

Locuinţele Maia, din complexurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, se apropie de succesul locuinţelor model Luna 2, care au fost cele mai populare case din Good Residence. Cartierul Maia se află în extindere, primii locatari mutându-se aici deja, iar casele în construcţie îşi aşteaptă noii proprietari. Stocul disponibil de case Maia din cele 2 ansambluri rezidenţiale Good Residence scade cu fiecare zi care trece, aşa că dacă vă doriţi o locuinţă nouă, la un preţ foarte bun, în Corbeanca, trebuie să vă grăbiţi.

Casele Maia, din Corbeanca, din ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt deja vândute în proporţie de 50%, la fel ca şi casele tip Orion. Raportul calitate-preţ este cel mai bun din zona de Nord a Bucureştiului și de aceea am avut un succes așa de mare.