Casele din Good Residence - terenuri generoase si preturi excelente

În ansamblurile rezidenţiale Good Residence, găseşti locuinţe cu terenuri generoase, chiar şi de peste 800 de metri pătraţi, la preţuri de top pentru Nordul Bucureştiului.

Oferta de case Corbeanca, din complexurile Good Residence, se adresează tuturor persoanelor care vor să locuiască la curte, să beneficieze de un teren spaţios, fără să plătească însă un preţ mare. Cele mai accesibile case din ansamblurile Good Residence costă 74.900 euro (TVA inclus) şi se predau la cheie, cu toate finisajele şi dotările gata. Aceste locuinţe au 4 camere şi sunt tip duplex.

Terenurile caselor din Corbeanca din Good Residence ajung până la peste 800 de metri pătraţi, în cazul unor modele Maia, suficient de spaţioase pentru a vă amenaja tot ce doriţi.

Despre ansamblurile rezidenţiale Good Residence

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt cele mai populare cartiere de locuinţe noi din Nordul Bucureştiului, din zona Corbeanca-Baloteşti. În ultimii 3 ani, aici s-au construit peste 300 de case noi, multe dintre acestea fiind deja vândute şi locuite.

Accesul către complexurile de case Good Residence, din zona Corbeanca, se face fie de pe Drumul Național 1, fie de pe Șoseaua Pipera-Tunari.