Casele din ansamblurile rezidentiale Good Residence - cea mai buna optiune pentru tine

Casele din ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt fără îndoială cea mai bună alegere pentru tine, dacă-ţi doreşti să locuieşte la curte, în zona de Nord a Bucureştiului. De ce spunem asta?

Complexurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, sunt cele mai populare cartiere de case noi din Nordul Bucureştiului. Succesul acestora este certificat de numărul foarte mare de locatari, care au ales să cumpere cele peste 300 de locuinţe din ansambluri. Ce i-a determinat pe aceştia să aleagă o casă din Corbeanca, din Good Residence? Iată 2 motive:

1. Raportul calitate-preţ

Preţurile caselor din ansamblurile rezidenţiale din zona Corbeanca, Good Residence, sunt excelente, având în vedere calitatea construcţiilor caselor. Cele mai accesibile locuinţe din ansamblurile Good Residence costă 74.900 euro (TVA inclus). Acestea au 4 camere, 100 metri pătraţi utili şi 300 metri pătraţi de teren.

2. Poziţionarea foarte bună a complexurilor de case din ona Corbeanca, Good Residence

Complexurile rezidenţiale de case, Good Residence, sunt poziţionate foarte aproape de 2 artere rutiere importante: DN1 şi Şoseaua Pipera-Tunari. Drumul Naţional 1 este cea mai circulată arteră rutieră din ţară, iar Şoseaua Pipera-Tunari este drumul ales de către corporatiştii care lucrează în Nordul Bucureştiului pentru a ajunge acasă, în Good Residence.