Casele din Good Residence rezista si la cutremure de peste 8 grade!

Casele din ansamblurile rezidențiale Good Residence, din apropiere de Corbeanca, sunt proiectate să reziste și la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter. Sistemul constructiv în cadre de beton conferă locuințelor un grad sporit de rezistență la seisme. 

Casele din ansamblurile Good Residence sunt antiseismice

Practic, sistemul constructiv în cadre de beton te asigura de faptul că, în cazul în care orice zid este dărâmat, structura de rezistență nu va ceda la cutremure.

Locuințele sunt izolate atât la exterior, cât și la interior. În Good Residence, izolația la exterior se face cu polistiren, în vreme ce în interior se folosește celuloza.

Zidăria interioară a caselor din Good Residence este realizată din cărămidă. Peste aceasta se aplică tencuială, glet și vopsea lavabilă.

Principiul caselor cu structură în cadre de beton

Principiul de baza al sistemului constructiv in cadre de beton este unul foarte simplu. Greutatea se preia de către planseele de beton. Acestea se sprijină pe grinzi, care, la rândul lor sunt susținute de stâlpi. Stâlpii se află pe fundații, iar acestea din urmă pe pământ. Astfel, casele sunt mult mai rezistente la cutremure.

De ce un sistem constructiv în cadre de beton?

Sistemele constructive în cadre de beton prezintă numeroase avantaje.

În primul rând, datorita elasticității structurii, absorbția undelor seismice este una net superioară altor tipuri de sisteme constructive, iar construcțiile rezistă la cutremure de magnitudine mare.

Apoi, betonul este un element mult mai durabil decat, spre exemplu, lemnul. De asemenea, betonul este rezistent la foc.

Nu în ultimul rând, casele cu sistem contructiv în cadre de beton au o durată de viață mai ridicată decât cele din lemn.

Dotări și finisaje premium pentru casele din Good Residence

Pe lângă avantajul pe care ți-l conferă siguranța construcțiilor, trebuie să ții cont și de dotările și facilitățile premium ale caselor din Good Residence.

Fiecare casă are gresie și faianța marca Negev, parchet Egger, uși Bella Casa, din Polonia, ferestre cu tâmplărie PVC Veka (5 camere), geamuri termopan Low-E 4 Seasons, centrale termice Immergas, instalații termice din PPR și instalații electrice din cupru.