Casele Luna 2 s-au vandut ca painea calda in 2013!

Casele Luna 2, din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, s-au vândut că pâinea caldă în anul 2013. Din 50 de astfel de locuinţe construite, au mai rămas disponibile aproximativ 10%! 

Avantajele caselor Luna 2

Preţul de 81.900 de euro (cu TVA inclus) şi suprafaţă generoasă de teren pe care sunt construite aceste case Corbeanca sunt principalele atuuri ale acestor locuinţe.

De asemenea, casele Luna 2, de 4 camere, sunt spaţioase (95 de mp utili) şi sunt compartimentate excelent. Acestea dispun de 3 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie şi pod, care poate fi transformat oricând într-o camera de depozitare.

Pentru că în ziua de astăzi oamenii îşi doresc să locuiască într-o locuinţă cu finisaje şi dotări de cea mai bună calitate, casele Luna 2 îţi oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o viaţă de calitate. Casele Luna 2 sunt dotate cu centrale proprii şi calorifere, au gresie şi faianţă de import (în băi şi bucătării), ferestre din tâmplărie PVC sunt izolate termic atât la exterior, cât şi la interior şi sunt racordate la toate utilităţile.

În 2014 se vor construi încă 60 de case noi în ansamblurile rezidenţiale Good Residence

Datorită interesului foarte mare pentru case Corbeanca, în ansamblurile Good Residence, în 2014 dezvoltatorii au anunţat că vor mai construi încă 60 de locuinţe noi.

Nu uita că tot de la anul vei avea la dispoziție aici și un supermarket și un minimarket.