Cea mai noua gradinita din zona Corbeanca, construita in Good Residence!

Vă anunţăm cu multă bucurie că cea mai nouă grădiniţă din zona Corbeanca, Kids Club, este în Good Residence! Începând cu toamna acestui an, copiii tăi vor putea descoperi tainele muzicii, picturii sau sportului chiar în ansamblul rezidenţial în care locuiesc. 

Kids Club Good Residence este cel mai nou membru al cunoscutei şi mult apreciatei reţele de grădiniţe din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Construită în complexurile rezidenţiale Good Residence, grădiniţa Kids Club din zona Corbeanca, poate primi până la 50 de copii, care vor fi împărţiţi în 3 grupe. Deschiderea oficială a grădiniţei pentru locatarii ansamblului va avea loc anul acesta, în septembrie. Vom reveni cu mai multe informaţii referitoare la modalităţile de înscriere ale celor mici.

Pentru că ne dorim să oferim copilului tău cele mai bune condiţii pentru a-şi începe educaţia într-un cadru organizat, grădinița Kids Club Good Residence are spații verzi generoase pentru desfăşurarea de jocuri şi concursuri cu scopuri educaţionale şi pentru multe alte activităţi.

“Am planificat cu atenție grădiniţa Kids Club Good Residence. Majoritatea grădiniţelor din România se află în clădiri închiriate, unele foarte vechi care se afla într-o stare jalnică. Noi oferim locatarilor ansamblurilor Good Residence o grădiniţă modernă, compartimentata excelent şi care are o grădină foarte spaţioasă, de 1.000 de mp. La toamnă îi aşteptăm cu braţele deschise pe cei mici”, a declarat Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence.

Kids Club are deja deschise 4 grădiniţe în Bucureşti!

Kids Club este o foarte cunoscută reţea de grădiniţe din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. În afară de grădiniţă din zona Corbeanca, în Capitală şi împrejurimi functioneaza alte 4 grădiniţe Kids Club: în ansamblul rezidenţial Militari Residence, pe Barbu Văcărescu, în zona Pieţei Alba Iulia şi în Băneasa, lângă restaurantul La Cocoşatu.