Conacul Myra, simbioza intre traditie si modernitate

Conacul Myra, din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, este un model de locuinţă ce îmbină elementele de arhitectură tradiţională din România cu dotările şi confortul unei case moderne.

Care sunt elementele definitorii ale conacului Myra?

Arhitectura neo-românească, ce se caracterizează prin arcadele şi pridvoarele care se regăsesc doar în ţara noastră reprezintă unul dintre elementele definitorii ale conacului Myra, una dintre cele mai frumoase case din zona de nord a Bucureştiului.

Dotările şi finisajele conacului Myra sunt adaptate cerinţelor anului 2013. Locuinţele dispun de gresie şi faianţă marca Negev, parchet Egger, uşi de import, Bella Casă, obiecte sanitare de ultima generaţie, ferestre cu tâmplărie PVC Veka (5 camere) şi centrale termice Immergas.

Toate locuinţele sunt racordate la utilităţi: gaz şi electricitate, iar pentru fiecare dintre acestea există reţea proprie de apă şi canalizare (fosă septică ecologică).

La cumpărarea unui conac Myra, clienţii beneficiază de o suprafaţă de teren de 705 de mp.

“Conacul Myra atrage datorită arhitecturii speciale, a suprafeţei utile generoase (140 de mp) şi datorită apropierii de Codrii Vlăsiei şi de Lacul Valea Vlăsiei. Cei care se mută aici sunt, în general, antreprenori şi persoane care lucrează în funcţii de top management”, spune Robert Sîrbu, expert imobiliar al agenţiei Private Broker, cea care se ocupă de vânzările din ansamblurile de case noi, Good Residence.

Despre complexurile de case Corbeanca, Good Residence

Unul dintre complexurile rezidenţiale Good Residence se află într-o zonă verde din nordul Bucureştiului, în apropiere de Corbeanca. Apropierea de Codrii Vlăsiei şi de Lacul Valea Vlăsiei conferă o nuanţă pitorească complexurilor, iar proximitatea de Bucureşti reprezintă un alt mare plus pentru acesta.

În cele 2 ansambluri rezidenţiale Good Residence s-au construit şi vândut în ultimii 3 ani un număr total de 250 de case noi, mai mult decât în orice alt complex din zona de nord a Bucureştiului.