Cum vor fi ansamblurile Good Residence cele mai mari din Nordul Bucurestiului

E adevărat: ansamblurile rezidenţiale Good Residence vor fi cele mai mari complexuri rezidenţiale din Nordul Bucureştiului. Am anunţat de curând că anul viitor vor începe lucrările pentru încă 120 de case din Good Residence, iar până în anul 2019 vom livra un total de 500 de locuinţe.

După ce în puţin peste 3 ani, în ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, s-au ridicat peste 300 de case, planurile noastre sunt să mai construim încă 500 de locuinţe. Desigur, fără că vânzările din complexurile Good Residence să fie atât de bune cum au fost, acest lucru ar fi imposibil. Anual, numărul de unităţi vândute în Good Residence se apropie de 100, semn că oamenii apreciază lucrul bine făcut. Casele Maia, Orion, Luna 2 şi Ara au fost cele mai populare anul acesta.

Casele din ansamblurile noastre din zona Corbeanca-Baloteşti au cel mai bun raport calitate-preţ din Nordul Bucureştiului. Cele mai ieftine locuinţe au preţuri de vânzare de la 74.900 euro (TVA inclus), au 4 camere, 2 băi şi suprafaţă utilă de 100 metri pătraţi.

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence se află în zona Corbeanca-Baloteşti, aproape de Drumul Naţional 1 şi de Şoseaua Pipera-Tunari.