Doar o casa Venus 1 mai este la vanzare in Good Residence!

A mai rămas doar o singură casă Venus 1 de vânzare în ansamblurile rezidenţiale Good Morning Residence, din cele 10 care au fost construite aici! 

Scurtă prezentare a modelului de casă Venus 1

Casele Venus 1, din ansamblurile rezidenţiale de case Corbeanca, Good Residence, au 3 camere, 2 băi şi o terasă de 18 mp utili, de pe care poţi admira Codrii Vlăsiei, unul dintre cele mai pitoreşti locuri din ţară.

Suprafaţa construită a caselor Venus 1 este de 135 mp. Terenul de care dispun acestea, de 611 mp, este mai mult decât suficient pentru a-ţi amenaja un garaj, o piscină sau chiar şi un loc de joacă pentru cei mici! Imaginația nu are limite!

În 2014, în Good Residence va fi inaugurată o grădiniţă

Anul viitor, în ansamblurile rezidenţiale Good Residence va fi inaugurată o grădiniţă. Noua facilitate se va alătura surprizelor pregătite de dezvoltatori tot pentru 2014, în celălalt complex de case Corbeanca, Good Residence (un restaurant, un minimarket şi un supermarket).

Dotări şi finisaje de top pentru complexurile de case Corbeanca, Good Residence

Dotările şi finisajele locuinţelor din ansamblurile rezidenţiale de case noi, Good Residence le recomandă mai mult decât pe orice alte case din zona de nord a Bucureştiului. Acestea dispun de centrale proprii (Immergas) şi calorifere, gresie, faianţă, parchet şi uşi de interior din import (Polonia şi Germania), geam termopan Low-E 4 seasons, obiecte sanitare de calitate şi ferestre cu tâmplărie PVC 5 camere. Mai mult decât atât, casele sunt racordate la toate utilităţile necesare unui trai în cele mai bune condiții.

Pentru a proteja în totalitate intimitatea locatarilor, gardurile caselor din ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt fabricate din profile de fier rectangular si din scanduri duble, montate orizontal.

Instalațiile termice ale locuințelor sunt făcute din PPR, în vreme ce instalația electrică este din cupru.