Good Residence pregateste 2 noi surprize pentru locatari

Good Residence pregateste 2 noi surprize pentru locatari

Good Residence pregăteşte 2 noi surprize pentru locatarii săi: o sală de fitness ultra-modernă şi un magazin sub cunoscutul brand “La doi paşi”!

Pentru anul 2016, cel mai cunoscut şi mai popular ansamblu rezidenţial de case din Nordul Bucureştiului, Good Residence, pregăteşte 2 noi facilităţi pentru locatarii săi: un magazin “La doi paşi” şi o sală de fitness. Ambele facilităţi vor fi construite în cartierul de case Maia, din Good Residence.

La Doi Paşi este o franciză care a fost lansată în martie 2012, de către grupul de retail Metro Cash & Carry. Franciză este formată din magazine de proximitate, care aparţin micilor comercianţi independenţi şi oferă mărci cunoscute pe piaţa din România. Numărul magazinelor sub brandul “La doi paşi” a depăşit 600 de unităţi la sfârşitul anului 2014.

Sala de fitness care urmează să fie construită în ansamblul rezidenţial Good Residence până la finalul anului 2016 va oferi locatarilor numeroase surprize, pe care îi lăsăm pe ei să le descopere.

Toate casele din cartierele Good Residence de pe Şoseaua Pipera-Tunari sunt vândute!

Casele Maia, Vega, Luna, Ara, Aurora şi Orion, din cartierele Good Residence de pe Şoseaua Pipera-Tunari au fost vândute în întregime. Disponibile mai sunt doar câteva case din cartierele Good Residence situate în centrul Baloteștiului (casele Ceres, Vela, Carina şi Terra).