In ianuarie se termina stocul de case noi Luna 2!

Stocul de case Luna 2, cele mai bine vândute case noi Corbeanca din ansamblurile Good Residence, se apropie de epuizare. Ultimele 5 locuinţe se vor vinde cu siguranţă luna aceasta! 

“Le mulţumim tuturor clienţilor care au ales să cumpere casele Luna 2. Ne bucurăm că le-am putut oferi o locuinţă modernă și confortabilă, la un preţ foarte competitiv. Luna 2 este cea mai vândută casă din ansamblurile noastre din Corbeanca, Good Residence. Din totalul celor 50 de unităţi pe care le-am construit, mai avem disponibile doar 5, care se vor vinde cu siguranţă până la sfârşitul lui ianuarie” a declarat Robert Sîrbu, reprezentanul agenţiei imobiliare Private Broker, cea care gestionează vânzările din complexurile de case noi Corbeanca, Good Residence.

Casele Luna 2 se află în ansamblurile rezidenţiale Good Residence. Acestea au 4 camere şi o suprafaţă generoasă, de 114 mp. Locuinţele au centrale proprii şi calorifere de cea mai bună calitate, ferestrele sunt din tâmplărie PVC, izolate termic la exterior şi interior, gresie şi faianţă de import (marca Negev) şi parchet Egev. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilităţile.

La fel ca toate casele din Good Residence, şi locuinţele model Luna 2 sunt antiseismice, putând rezistă la cutremure de peste 8 grade pe scară Richter. Motivul? Sistemul constructiv este în cadre de beton, astfel încât structura de rezistenţă nu cedează la seisme, nici măcar la cele de magnitudine foarte mare.

În ansamblurile rezidenţiale de case noi Corbeanca, Good Residence, se construiesc noi facilităţi!

Până la toamnă, în ansamblurile rezidenţiale de case noi Corbeanca, Good Residence, se vor construi mai multe facilităţi pentru locatari: un magazin, un restaurant şi o grădiniţă! De asemenea, locatarii au la dispoziţie transport gratuit din faţă ansamblurilor, până la Băneasa.