Locuintele din Good Residence - preturi de Prima Casa

Cu ajutorul unui credit Prima Casă poţi cumpăra locuinţe în ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca. Spre exemplu, modelul de casă Orion, din ansamblurile rezidenţiale Good Residence, are preţ apropiat de pragul Prima Casă, după cum scriu şi cei de la economica.net.

Casele Orion au preţuri de vânzare de 76.500 euro (TVA inclus), apropiat de limita pentru Prima Casă. Locuinţele Orion, din Good Residence, Corbeanca, au 4 camere, 2 băi şi 100 metri pătraţi utili. Terenul oferit cumpărătorilor este de 300 metri pătraţi. Structura de rezistenţă este clasică, din cadre de beton şi cărămidă.

Ca toate casele din complexurile noastre din Corbeanca, şi locuinţele Orion se predau la cheie, complet finisate. Acestea au tâmplărie ferestre din PVC, centrale proprii, calorifere, uşi de intrare din metal sau PVC, izolaţii termice atât la exterior, cât şi la interior, parchet şi gresie în băi şi bucătării şi vopsea lavabilă şi faianţă. De asemenea, casele sunt racordate la electricitate (curent trifazic) şi la un sistem individual de gospodărie ape uzate.

Ansamblurile rezidențiale Good Residence, din zona Corbeanca, au fost dezvoltate începând cu anul 2009. Până acum s-au construit peste 300 de case, multe dintre ele deja vândute.