Parcurile din Good Residence si culorile copilariei

Parcurile din Good Residence si culorile copilariei

Când stai să îți amintești de copilărie, parcă simți zgârieturile timpului pe genunchi, simți toată inocența șezând timid pe pleoape. Te năpădesc valuri de amintiri, fiecare cu o culoare a ei, iar inima ți se transformă într-o carte de colorat. Cum ai putea să uiți nerăbdarea de a arunca ghiozdanul și de a pleca la joacă, extazul de a avea o minge nouă, sentimentul de a atinge iarba proaspătă cu talpa goală? Îți amintești cum plecai cu prietenii în căutarea unor locuri noi, numai bune de a le transforma într-un tărâm cu reguli cunoscute doar de voi?

Noi ținem la importanța jocului în viața unui copil, de aceea le oferim micuților din Good Residence cinci parcuri pe care să le transforme în locurile lor magice, unde să petreacă momente de neuitat. Parcurile se află în trei ansambluri rezidențiale Good Residence, și anume: ansamblul Luna (trei parcuri), ansamblul Terra ( un parc) și ansamblul Eda (un parc).

Lumea aceasta a copilăriei, a jocurilor născocite și a imaginației va rămâne o amintire, la care copiii tăi se vor întoarce să își potolească setea de frumos și bun. Ansamblurile rezidențiale Good Residence au fost concepute pentru familiile care caută culoarea fiecărui moment și o păstrează necontenit.