Radiografia anului 2014 in ansamblurile Good Residence, din Corbeanca

Anul 2014 a fost unul de succes pentru ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti. În cele 2 complexuri rezidenţiale din Nordul Bucureştiului s-au vândut peste 80 de case, stocurile de locuinţe Luna 2 şi Ara epuizându-se. În aceste condiţii, la anul se vor dezvolta 2 noi proiecte Good Residence, care vor livra pe piaţă 120 de case noi!

Peste 80 de case au fost vândute în ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, în anul 2014. Vedetele celor 2 ansambluri Good Residence au fost fără îndoială locuinţele Maia, care au atras cel mai mare interes printre cumpărători. De asemenea, ultimele modele de case Ara şi Luna 2 şi-au găsit proprietarii, iar locuinţele Orion se apropie de epuizare!

Astfel, datorită ritmului excelent de vânzări, pentru anul 2015 dezvoltatorul imobiliar al ansamblurilor Good Residence va începe lucrări de construcţie pentru alte 2 noi proiecte, care vor aduce pe piaţă încă 120 de case noi, câte 60 pentru fiecare nou ansamblu. Până la sfârşitul anului 2015, în complexurile Good Residence vor fi aşadar peste 400 de case!