Record de case vandute in ansamblurile Good Residence

Dintre cele peste 250 de case care s-au construit în ansamblurile Good Residence, mai bine de 230 s-au vandut. Pentru anul 2014, în Balotești se va construi un nou complex rezidențial, de 20 de case premium. 

“Am vândut aproximativ 230 de case în ansamblurile Good Residence, din totalul celor 250 construite. Ritmul de vânzări este unul excelent, datorită locației excelente a ansamblurilor și a raportului calitate-preț. De aceea, anul viitor vom mai construi un nou complex, de 20 de case. Acestea vor dispune de loturi de teren de minimum 1.000 mp și vor ava 6-7 camere” a spus Robert Sîrbu, expert imobiliar al agenției Private Broker, cea care se ocupă în exclusivitate de vânzările din ansamblurile Good Residence, din Balotești, în apropiere de Corbeanca.

Noul ansamblu Good Residence se va adresa persoanelor cu venituri medii spre mari. Prețurile caselor se vor situa în jurul sumei de 200.000 de euro.

De ce să alegi să te muți într-o casă din ansamblurile Good Residence?

Anual, în ansamblurile Good Residence se construiesc peste 80 de case noi de 3 și 4 camere. Clienții pot alege dintre 12 modele de case, la prețuri ce se încadrează între 66.900 de euro și 150.000 de euro. Suprafețele caselor sunt între 90 și 140 de mp utili, iar terenurile acestora între 250 si 705 mp.

Fiecare casă din ansamblurile Good Residence beneficiază de dotări și finisaje de top. Toate locuințele au gresie și faianță marca Negev, parchet Egger, uși Bella Casa, din Polonia, ferestre cu tâmplărie PVC Veka (5 camere), geamuri termopan Low-E 4 Seasons, centrale termice Immergas, instalații termice din PPR și instalații electrice din cupru.

Raportul calitate-preț, oferta variată de modele de case, dar și finisajele și dotările moderne ale locuintelor fac din ansamblurile rezidențiale Good Residence cele mai căutate și mai apreciate complexuri din nordul Bucurestiului.