Sarbatorim Dragobetele la Good Residence Gym

Sarbatorim Dragobetele la Good Residence Gym

Iubirea este cel mai nobil și de preț sentiment care, fără doar și poate, ne conturează cele mai fericite momente din viață. Pentru că inima ne bate românește, de Dragobete, la Good Residence Gym am pregătit un program special pentru tine și jumătatea ta.

dragobete

Noi iubim oamenii energici și activi, de aceea dorim să celebrăm experiențele care ne fac să zâmbim în fiecare zi, sănătatea, mișcarea, pofta de viață! Începând cu Sâmbătă, 24 februarie până Miercuri, 28 februarie (5 zile), cuplurile care ne trec pragul la Good Residence Gym pot avea parte de antrenamente personale în doi, la un preț promoțional redus cu 50%, respectiv 50 Lei/cuplu. Da, da! Ați citit bine, un discount de 50% pentru toți îndrăgostiții care doresc să beneficieze și să se bucure împreună de aceste ședințe speciale.

Intrarea în sală se va face pe bază de programare în prealabil, tocmai pentru a avea parte de toată atenția antrenorilor Good Residence Gym. Menționăm că acest program se adresează exclusiv cuplurilor! Astfel, te așteptăm împreună cu jumătatea ta să facem inima să bată din ce in ce mai tare, pentru că o inimă sănătoasă poate să iubească o viață întreagă!

Accesul este gratuit! Te așteptăm la antrenamentele personale chiar dacă nu ai abonament la Good Residence Gym.