Vanzari impresionante in 2014 in Good Residence, Corbeanca

Anul 2014 a confirmat succesul pe care ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, îl au: în doar 11 luni peste 80 de case au fost vândute!

Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence, a făcut o radiografie a anului 2014 din punctul de vedere al vânzărilor: “În acest an am reuşit să vindem peste 80 de case în ansamblurile Good Residence, din apropiere de Corbeanca. Am epuizat stocul de case Luna 2 şi Ara, iar din modelele Orion mai avem la vânzare doar câteva unităţi. De asemenea, şi casele Maia, cele mai noi tipuri de locuinţe din ansamblurile noastre, s-au vândut ca pâinea caldă. Staţi fără griji însă: construcţiile vor continua şi în 2015. Avem de gând să mai ridicăm 2 noi ansambluri, de aproximativ 120 de case”.

Robert Sîrbu, care este și expert imobiliar al companiei Private Broker ne-a mai spus că cele mai căutate tipuri de case din ansamblurile Good Residence, din zona Corbeanca, au fost modelele Maia, care sunt amplasate şi într-un cartier special dedicat acestora.

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca, au fost dezvoltate începând cu anul 2009. Până acum s-au construit peste 300 de case, multe dintre ele deja vândute și, după cum ați aflat acum, lucrările vor continua.