Viata la curte, in Good Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din zona Saftica

Te gândeşti mereu cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă de vară simţind mirosul proaspăt al teilor? Îţi doreşti să scapi de aerul poluat şi de zgomotul infernal din oraş? Atunci este timpul să te muţi la curte! Ansamblurile rezidenţiale Good Residence sunt cele mai potrivite alegeri pentru tine, dacă-ţi doreşti să trăieşti în cele mai pitoreşti locuri din ţară, în Baloteşti, în zona Săftica, la nord de Bucureşti. 

Complexurile rezidenţiale Good Residence sunt încadrate la Est şi la Vest de pădurile Săftica şi Paşcani. În apropiere se află şi Lacul Valea Vlăsiei. În vremuri de mult apuse, aici străjuiau Codrii Vlăsiei, faimoşi în întreaga ţară ca locul în care oştirile Ţării Româneşti obţineau victorii răsunătoare împotriva asupritorilor, dar şi ca adăposturi foarte bune pentru haiduci, în secolele trecute.

Casele din complexurile rezidenţiale Good Residence îţi oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a trăi o viaţă liniştită, în mijlocul unui peisaj natural de toată frumuseţea.

Imaginează-ţi numai cum ar fi să te trezeşti într-o casă inundată de parfumul teilor, să tragi în piept aerul curat al dimineţii şi să îţi începi, astfel, o zi minunată! Doar ştii că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă!

De asemenea, viaţa la curte, într-un mediu fără poluare, este alegerea ideală pentru familiile pentru copii: micuţii se pot juca în aer liber şi în siguranţă, alături de animalele de companie preferate, fără a inhala aerul greu al capitalei.

Pe lângă spaţiul generos, de până la 150 de metri pătraţi, casele din complexurile rezidenţiale Good Residence se vând la cheie şi dispun de dotări şi finisaje de top, realizate de către cei mai buni specialişti în domeniu: gresie şi faianţă Negev, parchet Egger, uşi Bella Casa, ferestre cu tâmplărie PVC Veka (5 camere), geamuri termopan Low-E 4 Seasons, centrale termice Immergas, instalaţii termice din PPR şi instalaţii electrice din cupru.

Nu trebuie să îţi faci griji pentru timpul pierdut pe drumul către Bucureşti. În imediata apropiere a ansamblurilor Good Residence se află două dintre cele mai circulate artere rutiere ale ţării: Drumul Naţional 1 şi Şoseaua Pipera Tunari, deci traficul şi durata drumului nu sunt o problemă.

Nici cumpărăturile pentru aprovizionarea zilnică sau săptămânală cu produse necesare traiului de zi cu zi nu sunt o problemă: la doar câteva minute de casa ta din Good Residence ai la dispoziţie o mulţime de centre comerciale şi de magazine mari. În plus, Băneasa Shopping Center este la doar câţiva kilometri...

Ia spune, te-am convins să vizitezi ansamblul nostru?